۱- اندازه متوسط آلت تناسلی مردان، کمتر از ۱۵ سانتیمتر است
بر اساس یک نظرسنجی در سال ۲۰۱۳، که در مجله پزشکی جنسی انجام شد، در آمریکا، آلت تناسلی به طور متوسط ۵/۶ اینچ (۱۴/۲ سانتیمتر) طول دارد.
کوچکترین آلت تناسلی در حالت نعوظ ۱/۶ اینچ (۴ سانتیمتر) طول دارد. در حالی که بزرگترین آلت تناسلی ۱۰/۲ اینچ (۲۶ سانتیمتر) است.
۲- شباهت واژن با گوجه فرنگی: هر دو اسیدیاند
طبق گفته سازمان غذا و دارو، گوجهفرنگی کاملا اسیدی است و pH آن بین ۴ تا ۴/۷ متغیر است. pH واژن به طور متوسط ۴/۵ است.
چرا واژن اسیدی است؟
واژن خانه میکروارگانیسمهای متعددی است که فقط در محیط اسیدی رشد میکنند. مانند باکتری تولید کننده اسید لاکتیک. بدون وجود این باکتریهای مفید، سایر باکتریهای بیماریزا میتوانند وارد اکوسیستم واژن شوند و تسلط یابند.
۳- هر مرد در طول زندگی خود بیش از ۵۰۰ میلیارد سلول اسپرم تولید میکند
تفاوت زیادی بین تعداد گامتهایی که مردان و زنان تولید میکنند، وجود دارد. زنان در هنگام تولد حدود یک تا ۲ میلیون تخمک دارند. تنها حدود ۳۰۰ هزار تخمک تا زمان بلوغ باقی میماند. فقط ۳۰۰ تا ۴۰۰ عدد از این تخمکها قبل از یائسگی به بیرون از تخمدان هدایت میشوند.
از سوی دیگر، هر مرد در طول زندگی خود بیش از ۵۰۰ میلیارد سلول اسپرم تولید میکند. در طول انزال، یک مرد سالم میتواند بیش از ۱/۲ میلیون اسپرم آزاد کند.
دستگاه تناسلی شامل بزرگترین و کوچکترین سلولهای انسان است.
سلولهای انسانی در شکلها و اندازههای گوناگونی هستند و طیف وسیعی از عملکردهای مختلف را انجام میدهند. اما بزرگترین و کوچکترین سلولهای بدن انسان، سلولهای تولید مثلی هستند.
مردان کوچکترین سلول انسانی را تولید میکنند: اسپرم که فقط ۵ در ۳ میکرومتر اندازه دارد. بدون احتساب «دم»!
در مقام مقایسه، قطر گلبول قرمز حدود ۸ میکرومتر (حدود یک دهم قطر موی انسان) است. تخمک، بزرگترین سلول انسان است که قطر آن حدود ۱۲۰ میکرومتر است.
۴- ناباروری شایع تر از آن چیزی است که فکر میکنید!
در پزشکی، اگر زوجی نتوانند پس از یک سال رابطه جنسی محافظت نشده، باردار شوند؛ نابارور در نظر گرفته میشوند. بر اساس مطالعهای که در سال ۲۰۱۳، که در مجله باروری و عقیمی انجام شد؛ در ایالات متحده، تقریبا از هر ۶ زوج بالغ، ۱ زوج نابارور هستند.
این مطالعه به این موضوع که آیا ناباروری بیشتر مشکل مردان است یا زنان، اشارهای نکرد.
با این حال، تحقیقات نشان میدهد که نرخ ناباروری در بین زنان، در طول ۳ دهه گذشته، کاهش یافته است.
دکتر زهره کشاورز
منبع